Lux Skin Studio

Bruidsarrangementen

Goed nieuws! Je gaat trouwen!

Op deze dag wil je er natuurlijk prachtig uitzien, stralend als de mooiste versie van jezelf. De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling en het is dus essentieel van belang dat je je hier fijn bij voelt.

Samen met jou bekijk ik tijdens de proefsessie naar je persoonlijke wensen en alle mogelijkheden voor jouw bruidsvisagie. Zo creëren we samen een look die ervoor zorgt dat je er prachtig uitziet, maar ook dat je je 100% jezelf voelt.

Op de dag zelf kom ik op locatie en maquilleer je tot in de perfectie zodat je de hele dag kan genieten van een stralende make-up. Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Uiteraard is het ook mogelijk om de bruidsvisagie in combinatie te doen met een behandeling uit ons scala. Zo bereid je de huid perfect voor en kan je zelf heerlijk ontspannen aan je dag beginnen. Speciaal voor bruiden heb ik een fijne korting op de behandelingen. De arrangementen zijn helemaal op maat samen te stellen, natuurlijk kan dit ook samen met je (schoon)moeder, zus, getuigen etc.

Wij denken ook aan de visagie voor je bruidsgasten! Ook hiervoor verzorg ik op locatie de make-up. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier om een afspraak te maken >

Olga Coppens - Quirijnen