Lux Skin Studio

Skincare

Bij LUX kan je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Samen kijken we naar de conditie en behoeftes van de huid en jouw wensen. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk behandelplan om tot de hoogst haalbare en mooiste resultaten te komen. Wij helpen je om een mooie, frisse en gezonde uitstraling te behouden of te behalen!

In onze behandelingen werken wij met Natura Bissé, een hoogwaardig skincare merk dat zorgt voor zichtbare verbetering van de huid dankzij langdurig onderzoek en uitgebreide kennis van de huid. Elke behandeling, of je nu een lange behandeling of snelle beautyboost boekt, is een combinatie van comfort, ontspanning en excellente resultaten.

Wij maken gebruik van de behandelprotocollen van Natura Bissé die garant staan voor een unieke beauty beleving, effectieve methodes en een heerlijke ontspannen wellness touch.


Dermafiller

Nieuw bij LUX is de dermafiller behandeling van QUANIS. Deze wordt ingezet voor het corrigeren van rimpels, droogte lijntjes en wallen. Een nieuwe revolutie op het gebied anti ageing en huidverjonging uit de medische wereld. QUANIS werkt met speciale pleisters met werkzame stoffen zoals hyaluronzuur ( DE key voor een mooie jeugdige huid) collageen en vitamine C. Door de pleisters op de zone die je wil corrigeren te plakken worden deze werkzame stoffen direct 0,3 mm de huid ingesluisd en geeft het een direct zichtbaar resultaat; de huid heeft meer volume, fijne lijntjes zijn gecorrigeerd en diepe rimpels minder zichtbaar.

Deze behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd voor een langdurig en intensief verjongend effect. Het effect van een filler maar dan zonder prikken. Neem voor meer info gerust contact met ons op.

Klik hier om een afspraak te maken >

Resurfacing

PHFormula maakt je huid sterker, stralender en jonger.
De peelings en behandelmethodes van PHformula leveren revolutionaire resulaten op bij de ouder wordende huid, acne, rosacea, en een huid met ongewenste pigmentatie.

Het dermatologische resurfacing systeem een van de meest moderne concepten met betrekking tot de esthetiek. Het is speciaal ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en gespecialiseerde huidspecialisten die de meest geavanceerde behandelingen willen uitvoeren.

Ben je benieuwd wat PHformula voor jouw huid kan betekenen? Lees dan zeker even verder onder Huidverbetering of neem contact met ons op voor meer informatie.

Olga Coppens - Quirijnen