Lux Skin Studio

Parfum

Geur is emotie... Vaak denk je bij een bepaalde geur terug aan een bepaald moment of een speciaal persoon. Daarom is het zo leuk om zorgvuldig een parfum te kiezen dat bij jou en je gemoedstoestand past of om met zorg een fijn parfum te kiezen voor iemand anders.

Wij hebben de mooiste en meest bijzondere parfums voor je geselecteerd. Zo draag je altijd iets unieks.

Bij LUX verkopen wij de collecties van Laboratorio Olfattivo (Italië) en Sabe Masson (Frankrijk) en sinds de zomer van 2019 kan je bij ons ook terecht voor alle geurcreaties van Campos de Ibiza.
Hiermee hebben wij een mooi aanbod van niche parfums. Een niche parfum geeft een totale nieuwe beleving aan een parfum. De geuren zijn exclusief, dat wil zeggen niet overal verkrijgbaar en kenmerken zich door de bijzondere en unieke composities. Voor wie iets wil waar geen collega, vriend of familielid naar ruikt..

Een parfumeur die werkt voor een klein of niche parfumhuis, krijgt vaak de vrije hand. Hij of zij kan creatief zijn, waardoor er een verrassende of spannende geur gecreëerd wordt.

Ben jij nieuwsgierig? Laat je dan eens onderdompelen in de wereld van niche parfums. Wij staan met veel plezier voor je klaar om samen met jou je nieuwe favoriet te ontdekken.

"A woman who doesn't wear perfume, has no future" - Gabrielle Chanel

Klik hier om een afspraak te maken >

Olga Coppens - Quirijnen