Lux Skin Studio

Huidverbetering

Ervaar het verschil van een resurfacing bij LUX!
Om verschillende huid problemen effectief en doeltreffend aan te pakken werken wij met resurfacing. Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Ze bieden ons als huidspecialist bijzondere kansen om het maximale resultaat te bereiken.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. Prachtig resultaat: van binnenuit en van buiten naar binnen pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

Wij werken met PHformula actief op verschillende huidproblemen:

A.G.E. : Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes. De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren. Zorg goed voor je huid en geniet van een jeugdige en stralende gladde huid!

M.E.L.A.: De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie. De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico. Na een kuur die we op maat samenstellen herstellen we de teint van de huid en ervaar je een nieuwe, egale en heldere teint!

A.C.: De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.
Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:

  • Verhoogde talgproductie
  • Verhoorning
  • Aanwezigheid van de acne-bacterie
  • Ontstekingen

Na het traject is je huid genezen van acne, gezond en sterk.

C.R.: Behandeling
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen. De huid is gekalmeerd, rustig en rode adertjes in de huid worden minder zichtbaar.

Laat ons je helpen je huid te herstellen zodat jij geniet van een gezonde, stralende en sterke huid.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek. We helpen je graag!

Olga Coppens - Quirijnen