Lux Skin Studio

Make-up

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe je jezelf het mooiste kan opmaken? Wil je de op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Heb je een feestje en wil je helemaal party proof verschijnen op deze avond? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte look, geven je met veel plezier alle beauty tips en onthullen je alle geheimen om je natuurlijke schoonheid nog meer te accentueren.

Na jarenlange ervaring als visagiste bij het gerenommeerde CHANEL, deel ik nu graag al mijn kennis en ervaring met jou!

Een goede make-up geeft je zelf vertrouwen en een goed gevoel en ik help je daar graag bij.

Je kan bij LUX terecht voor een persoonlijk make-up advies, een make-up workshop met een groep vriendinnen of collega's of een make-up voor speciale gelegenheden.

Klik hier om een afspraak te maken >

PIXI

Beautyliefhebbers kunnen niet om Pixi heen: het Londense cosmeticamerk geeft je huid een frisse, natuurlijke glow. De huidverzorging van Pixi is de perfecte basis voor een stralende huid. Vervolg je dagelijkse routine met de sprankelende gezichts- en oogmake-up van Pixi.

De missie van Pixi: vrouwen gemakkelijk zichzelf laten zijn, alleen op een nog mooiere manier! Pixi ontwikkelt beautyproducten voor alle vrouwen die weinig tijd hebben voor hun beautyroutine en toch verzorgd, flawless en met een frisse glow de deur uit willen.

Na meer dan twintig jaar als visagiste te hebben gewerkt besloot de Zweedse Petra Strand in 1999 om zelf een cosmeticalijn te beginnen en een flagship boutique in het Londense Soho te openen. Inmiddels heeft Pixi een wereldwijde klantenkring voor haar pure, huidvriendelijke verzorgings- en make-upproducten in zachtgroene verpakkingen die voor een natuurlijke frisse glans zorgen. Petra's passie voor huidverzorging uit zich in innovatieve nieuwe producten met zuiver botanische ingrediënten. Daarnaast laat ze zich inspireren door haar ervaring als moeder van vier.

Olga Coppens - Quirijnen